09.04 Урок 30


Тема програми: «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього».

Тема уроку: «Технологія приготування вареників з різними фаршами».

Дивитися за посиланням: https://drive.google.com/open?id=16h4Mj4nmBwsbc1IEVgdTb3TmLjWBQ2rd

Розгляньте рецептури та технології приготування різних видів начинок: В.С.Доцяк «Українська кухня».https://drive.google.com/open?id=1khfPfVpVKjchfv81Zv4RE1cYpUzPtr2Y
Інструкційно -технологічні картки  https://drive.google.com/open?id=14V19ocbxWMsfsfGKLJnB4ZHIp6HS-aeh
Презентація приготування прісного тіста та формування виробів з нього:https://drive.google.com/open?id=1Wz7vUaEdeXBtCe6XKOdsRbua8whjWssi
 Відео формування вареників https://www.youtube.com/watch?v=ku_FdB5XVBw
Фолькльор. http://ukrmemoria.com вареники с картошкой и творогом

Комментарии