Тема програми: «Технологія приготування прісного тіста та виробів
з нього».
Тема уроку:
«Технологія приготування вареників з різними фаршами».
Дивитися за посиланням: https://drive.google.com/open?id=16h4Mj4nmBwsbc1IEVgdTb3TmLjWBQ2rd
Розгляньте рецептури та технології приготування різних видів начинок: В.С.Доцяк «Українська кухня».https://drive.google.com/open?id=1khfPfVpVKjchfv81Zv4RE1cYpUzPtr2Y
Інструкційно -технологічні картки https://drive.google.com/open?id=14V19ocbxWMsfsfGKLJnB4ZHIp6HS-aeh
Презентація приготування прісного тіста та формування виробів з нього:https://drive.google.com/open?id=1Wz7vUaEdeXBtCe6XKOdsRbua8whjWssi
Відео формування вареників https://www.youtube.com/watch?v=ku_FdB5XVBw
Вареники. http://relax.ua/menu/vareniki/lang/ua http://prostirecepty.blogspot.com/2011/04/blog-post_28.html
Фолькльор. http://ukrmemoria.com вареники с картошкой и творогом
Комментарии
Отправить комментарий